Hei! Nå har Cecilie en effektiv kombinasjonsbehandling Boost & peel som med et trylleslag gjør deg superfresh og strålende. Les mer under

BOOST & PEEL
Cecilies skreddersydde boost & peel består av 2 ml Restylane Skinbooster Og ZO stimulator peel behandling, til superpris kr.4500.- ( Normal pris 6500.-)

Restylane skinbooster legges som små dråper under huden i for å plumpe opp fukt og jevne ut rynker og linjer.
Skinboosteren gjennomoppretter fuktbalansen i huden og får den til å gløde.

ZO stimulator peel gir en skikkelig antiage peel som etterlater huden fresh og glødene. Zo stimulator Peel øker cellefornyelsen, forbedrer hudkvaliteten og fjerner den tørre og døde huden som ligger på overflaten. Det er virkelig den perfekte kombinasjon for å gi en trøtt og tørr vinterhud en boost.
Utføres det en kur på 3 behandlinger jobber Skinbooster også på volumtap og elastisiteten i huden. peelingen vi da jobbe dypere på fine linjer, rynker, arr, porer og pigmentforandringer og jevne hudtonen.

Sammen blir dette en herlig boost og fornyelse av huden som føles fantastisk!
Book time enkelt her
HIGHLIGHTS på ZO SKINHEALTH

Vår mest solgte kremer!

Growth Factor Serum
bidrar til å styrke hudens produksjon av kollagen og hyaluronsyre og forebygge fremtidige aldringstegn. Bruk den gjerne både morgen og kveld for ekstra god effekt. Et uavhengig 12 ukers studie av ZO Growth Factor Serum publisert i Journal of Drugs in Dermatology i 2019 viste at deltakerne fikk mer glød, fastere hud med mer spenst og færre fine linjer og rynker i løpet av bare 12 uker.

Daily power Defense
Produktet vi absolutt ikke klarer oss uten er ZO Daily Power Defense. Kun 1-2 pump med denne favoritten hver dag gir huden din beskyttelse mot frie radikaler ved hjelp av en hel bukett antioksidanter. I tillegg har ZO Daily Power Defense DNA reparerende enzymer som støtter hudens naturlige reparasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere.

Intense Eye Repair
En effektiv øyekrem som bidrar til å styrke huden og minimere fine linjer og rynker rundt øynene blant annet ved hjelp av stabilisert retinol og avanserte peptider. Lysreflekterende pigmenter reduserer synligheten av mørke ringer under øynene.

Kremene kan kjøpes i klinikken

Med vennlig hilsen
Janne, Cecilie og Carina