Tusen takk til alle dere som støtter oss med gode ord og sender oss bestillinger på produkter. Vi har utlevering av forhåndsbestilte produkter hver lørdag mellom 11-14.
Du kan sende mail post@cliniqueamanda.no
Eller sms til 90658612 med dine ønsker.
Her er noen vår goodies, se under.

Kjøp ZO Daily Power Defense & ZO Smart Tone
Kampanjepris: 2450,- Verdi: 2885,-





ZO Daily Power Defense
Kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reparasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere. Anti-age-formulering med retinol bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden.

ZO Smart Tone
ZOs solkremer har avansert trippelformulering med kjemiske filtre, fraksjonert melanin og ZOX12™. De beskytter mot UVA- og UVB-stråling, samt HEV- (høyenergisk synlig) lys og IR-A (infrarød stråling).



AT HOME RETINOL PEEL KIT
Nå som vi har mer tid og begrenset kontakt med andre, kan det være tid for en skikkelig hudoppfriskning. Hva med å bruke noe av tiden på en «at home retinol stimulation peel?» ✨Dette er en ZO peel som bidrar til en fantastisk glød, jevnere hudtone og samtidig gir en anti-age effekt. ZO peelen utføres hjemme i 3 dager og kan gjentas hver 4.-6. uke og gir for de fleste av oss raske resultater.
Kittet inneholder ZO Hydrating Cleanser 60ml, ZO Exfoliating Polish 16,2g, ZO Radical Night Repair 1% retinol, ZO Sunscreen+Primer 15ml og ZO Hydrating Crème 58g. Pris kr. 2549,-.


Nyhet fra Suzan Obagi- Deilig lett serumkrem med faktor 25.

Soothing Complex Calming Lotion SPF25
brukers for å beskytte sin hud mot stråling fra PC, telefon, sol og forurensning 😊
Huden er daglig utsatt for skadelige ultrafiolett stråling (UVR) og infrarød stråling (IR), uavhengig av klima eller geografisk plassering.
-
Beskyttelse av huden mot UVR og IR er det mest effektive, forebyggende trinnet du kan ta for å minimere de synlige tegn på hudens aldring.
-
Ingrediensene beroliger sensitiv hud og gir et lett, fuktgivende, irritasjonsfritt grunnlag for å tillate gjenoppbygging av huden.

 
Kjøp i nettbutikk

Brush-On Shield SPF 50 - klar favoritt
Nå 10% Rabatt
Høy solbeskyttelse med 100 % mineraler i pulverform. Tilbyr SPF 50 mot UVB/UVA samtidig som den beskytter mot HEV-lys og infrarød stråling.
Vannresistent i 80 minutter, testet og godkjent av Skin Cancer Foundation i USA for «Active Use».
En effektiv kombinasjon av antioksidanter sikrer beskyttelse mot frie radikaler og oksidativt stress. Hyaluronsyre bidrar til å opprettholde fuktbalansen.
Passer for alle hudtyper og er ikke-komedogen. Kan brukes alene eller over sminke.

 
Kjøp i nettbutikk

Med vennlig hilsen
Janne